Gaudí Shopping

Gaudí Shopping

El Dia del Pare és per sorprendre

15 de març de 2017

oVicent Battista afirmava que “la millor herència que un pare pot deixar al seu fill és una mica del seu temps cada dia”. El pròxim diumenge 19 de març se celebra el Dia del Pare en el conjunt del territori nacional. A Catalunya és un dia lectiu, però no per això menys important. 

Origen

Com moltes de les tradicions que tenim ja tan interioritzades, la celebració del Dia del Pare té el seu origen als Estats Units. Sonora Smart Dodd el 1909 va voler homenatjar al seu pare, Henry Jackson Smart, un veterà vidu de la Guerra Civil que va perdre la seva dona en el part del seu sisè fill. Com a conseqüència de la mort de la mare, Henry Jackson Smart es va fer càrrec de l’educació dels seus fills, esdevenint un exemple a seguir. 

Pocs anys després, el 1966, el President Lyndon Johnson va firmar la proclamació que declarava que el tercer diumenge de juny seria el Dia del Pare als Estats Units. La tradició s’ha estès per diversos països i, en els catòlics, la festivitat se celebra el 19 de març, coincidint amb Sant Josep, pare de Jesús de Natzaret. 

T’esperem a la Sagrada Família

Els establiments de Gaudí Shopping es vestiran de gala aquest cap de setmana per ajudar-nos a sorprendre els nostres pares el pròxim diumenge. Per gaudir en família, Oh My Bloc ha preparat un matí de dissabte en el qual tindran lloc conta-contes i activitats creatives per tal que els més petits preparin el regal dels seus pares. 

Taller de disseny per l’aprofitament d’aliments

Foment de les Arts i el Disseny en col·laboració amb el Museu del Disseny de Barcelona han organitzat un taller tenint en compte que llencen un terç dels aliments que produïm. Fan èmfasi en el fet que “només amb la meitat del menjar que llencem, podríem alimentar a tota la població que passa fam arreu del món”. 

El workshop té l’objectiu de plantejar a dissenyadors el repte de generar solucions per evitar el malbaratament alimentari tenint en compte que cadascun de nosaltres podem ser part de la solució. En el taller participaran alguns estudiants de totes les escoles de disseny i membres representants de la Plataforma Aprofitem els Aliments que han esdevingut experts de referència en l’àmbit nacional. 

Durant 4 sessions, els estudiants treballaran en el descobriment de la problemàtica, la identificació d’oportunitats, la conceptualització de solucions i la formalització de propostes a nivell d’sketching i/o prototips bàsics. Les propostes es recolliran en una publicació de solucions i es presentaran en una jornada. Les sessions tindran lloc l’última setmana de març i la primera d’abril. A més, el dimecres 19 d’abril es presentaran els resultats durant la Tarda de Conferències a l’Auditori Disseny Hub de Barcelona. 

Els nostres socis

Big Bowl Restaurant
Òptica 2000
La Jijonenca
Forn Pa Cafeteria Puiggròs
Torrents Gianni
IMPAS
attik mobles
Carregant...
x
X